KC BABY

Fanfar! är en annan underground

Fanfar! är ett skivbolag, en klubb och en webbtidning. Allt vi gör sker i liten skala, men aldrig halvhjärtat.

KC BABY: Växa och blomstra
KC BABY: Växa och blomstra

Aktuell skiva: Fanfar! har en ny artist i katalogen – KC BABY. KC BABY är en duo bestående av Kajsa Magnarsson och Conny Nimmersjö. Bandet har precis släppt sitt debutalbum Lila blå – som möts med mycket positiva omdömen. Gruppen släppte sin första singel före sommaren, och nu finns också uppföljaren Växa och blomstra. KC BABY kallar sin musik passiv-aggressiv och här möts ett nedtonat, ibland viskande, sound med mycket starka känslor. KC BABY lägger örat mot rälsen – och hör saker som andra inte hör.

Det elfte, sista och starkaste albumet med Robert Johnson and PunchdrunksMorte di Seeburg. Det är det perfekta ljudspåret till din inre italienska 70-talsthriller. Skivan är pressad i 180 grams vinyl och har ett fantastiskt omslag, signerat bandmedlemmen Per Thorsell.
Vi har också släppt dubbel-CD:n 24 Preludes for Piano med Michael Holt, en skiva med pianomusik i klassisk stil.
Annars har doom metal präglat vår ökade aktivitet sedan 2015. På Södra Teatern genomförde vi en konsert med Abysmal Grief, Epitaph och Father and Son och på Fylkingen spelade SubRosa (USA) och Sinistro (Portugal) för första gången i Sverige.
Vi hoppas att du följer oss på den fortsatta snåriga stigen till uttryck som inte är låsta i regler och förväntningar.
Vi finns här på webbplatsen, förstås, men också på Facebook och Twitter. Ses och hörs!

Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara