The Mommyheads spelar på Southside Cavern i Stockholm den 31 augusti 2019

The Mommyheads i Stockholm den 31 augusti 2019

Det legendariska indiepopbandet The Mommyheads återvänder till Stockholm och spelar tillsammans med ANC4 och Slim Loris. Välkommen till Southside Cavern den 31 augusti.

Sedan deras återförening har de amerikanska indiepoplegenderna The Mommyheads haft en speciell relation med Sverige och de hängivna fansen runt om i landet.

I samband med att Fanfar! släpper det nya albumet Future You turnerar The Mommyheads i Skandinavien. Detta är den andra anhalten och platsen är Southside Cavern på Södermalm i Stockholm.

Håll dig uppdaterad genom att lägga till dig själv på Facebook-sidan för det här evenemanget.

The Mommyheads spelar med ANC4 och Slim Loris

Den här kvällen kommer The Mommyheads att backas upp av två kraftfulla förband. ANC4 är ett nytt band från Stockholm som spelar klassisk popmusik med starka och minnesvärda refränger. Det ganska kryptiska bandnamnet utläses Arvidson & Nilsson Combo Four och har i uppsättningen den legendariska basisten Janne Borgh från Strindbergs och The Moderns.

ANC4: You’re The One

Slim Loris från Stockholm blandar indierock med americana och ett stänk av svensk melankoli. Bandets femte release, EP:n One Kind of Bull, släpptes i maj i år och de har just återvänt från en kortare turné i England.

Slim Lordis: One Kind of Bull

Tid

Lördagen den 31 augusti 2019. Dörrar öppnar klockan 20 och första bandet är på scenen kl. 20.45.

Plats

Southside Cavern, Hornsgatan 104, Stockholm

Biljetter

Köp dina biljetter från Tickster

Mer information

Observera att vi inte är arrangörer av denna spelning. Vi vill bara berätta att The Mommyheads spelar i Skandinavien. Notera också att uppgifterna kan komma att förändras och att vi inte kan ta ansvar för eventuella fel i informationen. Tack!

Fanfar!