The Mommyheads spelar tillsammans med Per Persson & Nya Packet på Lasse i Parken den 30 augusti 2019

The Mommyheads i Stockholm den 30 augusti 2019

Det legendariska indiepopbandet The Mommyheads återvänder till Stockholm för en utomhusspelning med Per Persson & Nya Packet. Välkommen till Lasse i Parken den 30 augusti.

Sedan deras återförening har de amerikanska indiepoplegenderna The Mommyheads haft en speciell relation med Sverige och de hängivna fansen runt om i landet.

I samband med att Fanfar! släpper det nya albumet Future You så turnerar The Mommyheads i Skandinavien. Detta är första anhalten och platsen är Lasse i Parken på Södermalm i Stockholm.

Håll koll på evenemanget på Facebook och berätta för dina vänner att du kommer.

Mommyheads spelar med Per Persson & Nya Packet

När man pratar om legender måste Per Perssons gamla band, Perssons Pack, oundvikligen beskrivas med detta epitet. Från 1989 till 2014 var Perssons Pack en veritabel institution på den svenska musikscenen. Efter en kortare solokarriär återvänder nu Per Persson med ett nytt band, Per Persson & Nya Packet.

Tid

Fredag ​​30 augusti 2019. Dörrar öppnar kl 17 och första bandet är på scenen kl. 19.

Plats

Lasse i Parken, Högalidsgatan 56, Stockholm.

Biljetter

Köp dina biljetter från Tickster

Mer information

Observera att vi inte är arrangörer av denna spelning. Vi vill bara berätta att The Mommyheads spelar i Skandinavien. Notera också att uppgifterna kan komma att förändras och att vi inte kan ta ansvar för eventuella fel i informationen. Tack!

Fanfar!