The Mommyheads spelar i Oslo den 1 september 2019

The Mommyheads i Oslo den 1 september 2019

Det legendariska indiepopbandet Mommyheads återvänder till Skandinavien och spelar i Oslo i Norge den 1 september 2019. Välkommen till Parksalongen.

Sedan deras återförening har de amerikanska indiepoplegenderna The Mommyheads haft en speciell relation med Skandinavien och de hängivna fansen runt om i norra Europa.

I samband med att Fanfar! släpper det nya albumet Future You så turnerar The Mommyheads i Skandinavien. Detta är det tredje stoppet och platsen är Parksalongen i den norska huvudstaden Oslo.

Håll dig uppdaterad genom att lägga till dig själv på Facebook-sidan för det här evenemanget.

The Mommyheads kommer att spela med The Wit

Den här kvällen kommer The Mommyheads att få stöd av de lokala stjärnor The Wit. The Wit släppte ett självbetitlat debutalbum 2009 och hade stora framgångar tills tragiska omständigheter tvingade dem in i en längre tids tystnad. Under denna tid ägnade frontfiguren Eirik Haukland all sin frustration, kärlek och ångest i bandets andra fullängdsalbum, A whole article. A life.

The Wit

Tid

Söndag 1 september 2019. Dörrar öppnas klockan 20:00.

Plats

Parksalongen, Waldemar Thranes gate 1A, Oslo

Biljetter

Biljetter i dörren

Mer information

Observera att vi inte är arrangörer av denna spelning. Vi vill bara berätta att The Mommyheads spelar i Skandinavien. Notera också att uppgifterna kan komma att förändras och att vi inte kan ta ansvar för eventuella fel i informationen. Tack!

Fanfar!