The Mommyheads spelar i Göteborg den 2 september 2019

The Mommyheads i Göteborg den 2 september 2019

Det legendariska indiepopbandet The Mommyheads återvänder till Sverige och kommer att spela tillsammans med Love On Drugs på Holy Moly i Göteborg den 2 september. Välkommen till klubben Transatlantic Love.

Sedan deras återförening har de amerikanska indiepoplegenderna The Mommyheads haft en särskild relation till Sverige och till de dedikerade fansen runt om i landet.

I samband med att Fanfar! släpper det nya albumet Future You så turnerar The Mommyheads i Skandinavien. Detta är det fjärde stoppet och platsen är Holy Moly på Andra Långgatan 31 i Göteborg.

Håll dig uppdaterad genom att lägga till dig själv på Facebook-sidan för det här evenemanget.

The Mommyheads spelar med Love On Drugs

Transatlantic Love är en ny vardagsklubb för dig som gillar att kunna sitta bara en meter från artisten och kanske också få en chans att prata med dem under kvällen. Lite som en “hemmakonsert”, men i offentlig miljö.

Den här kvällen spelar The Mommyheads med support av Love On Drugs. Tyska Folkworld sammanfattar musiken så här: ”This is on the rockier side of folk-rock. They definitely establish a nice groove, which gives this the edge over many other bands you hear playing in club land”.

Love On Drugs är indiepop med refränger som fastnar och med rejäla doser jordnära americana.

Love On Drugs: Solder

Tid

Måndag den 2 september 2019, klockan 19:00-23:00

Plats

Holy Moly, Andra Långgatan 31, Göteborg

Biljetter

Biljetter i dörren

Mer information

Observera att vi inte är arrangörer av denna spelning. Vi vill bara berätta att The Mommyheads spelar i Skandinavien. Notera också att uppgifterna kan komma att förändras och att vi inte kan ta ansvar för eventuella fel i informationen. Tack!

Fanfar!